Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Traumaterapiakeskus on jo 20 vuoden ajan kerännyt asiantuntemusta pitkäaikaisen, vakavan ja varhaisen traumatisoitumisen hoitoon liittyen.  Olemme kehittäneet ja tuoneet Suomeen kliiniseen kokemukseen pohjaavia lähestymistapoja/työmuotoja.

Koulutusten järjestäminen ja kirjojen kustantaminen ovat hyviksi koettuja keinoja laajentaa ja syventää traumatietoutta Suomessa


Haemme Traumaterapiakeskuksen Helsingin ja Oulun toimipisteisiin traumatisoitumiseen laaja-alaisesti perehtynyttä psykoterapeuttia, jolla on valmius kouluttaa ja työnohjata sekä kykyä työskennellä niin itsenäisesti kuin tiimissä.

Lisätietoa tehtävästä: anne.suokas@traumaterapiakeskus.com
                                tuija.korhonen@traumaterapiakeskus.com

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen:
tyopaikka@traumaterapiakeskus.com

Tyopaikka_ilmoitus_17.12.2020.pngVuoden 2020 konferenssi on siirretty vallitsevan koronatilanteen vuoksivuodella.  Konferenssi järjestetään 24.-25.11.2021

Finlandia-talossa, Helsingissä. Kaikki konferenssiin ilmoittautuneet ovat saaneet asiasta sähköpostia.


International Trauma Questionnaire (ITQ) suomeksi nyt ladattavissa

Traumaterapiakeskuksen psykoterapeutit, psykologit Lisa Friberg ja Marjo Ruismäki ovat suomentaneet yhteistyössä tekijöiden kanssa International Trauma Questionnaire -itsearviolomakkeen. Lataa lomake.


Traumaterapiakeskuksen toiminta Koronaviruksen varotoimenpiteiden aikana, päivitetty 16.3.2020.

Haluamme terveydenhuollon ammattilaisina toimia vastuullisesti ja riittävää varovaisuutta noudattaen. Samalla haluamme kantaa vastuumme tässä stressaavassa erikoistilanteessa. Pidämme kiinni sovituista tapaamisistamme. Lisäksi pyrimme mahdollisuuksiemme mukaan tarjoamaan uusia konsultaatioaikoja. 

Traumaterapiakeskuksen henkilökunta jatkaa psykoterapian, koulutuksen, konsultaation ja työnohjauksen tarjoamista. Tapaamiset pyritään mahdollisuuksien mukaan ja osapuolien niin toivoessa toteuttamaan etäyhteyksin, video- ja äänipuheluina. Tiedotamme asiakkaita ja yhteistyökumppaneita tästä mahdollisuudesta myös henkilökohtaisesti.

Emme tapaa ihmisiä flunssaoireisina, ja pidämme tärkeänä, että ammattilaiset ja terapia-asiakkaat noudattaisivat samaa linjausta.

 

Pidetään huolta itsestämme ja toisistamme,

toivoo Traumaterapiakeskuksen väki