Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Roger M.Solomon

Fil.tri, psykologi
toimii kouluttajana Traumaterapiakeskuksen
järjestämissä EMDR -seminaareissa

roger.png

Tri Roger M. Solomon on psykologi ja psykoterapeutti, joka on vuodesta 1994 työskennellyt EMDR Instituutin kansainvälisenä kouluttajana. Aikaisemmin hän toimi pitkään poliisipsykologina. Hänellä on laaja kokemus työskentelystä psykologina traumaattisten tilanteiden hälytystehtävissä. USA:ssa hän on tunnettu poliisin työn, stressin ja surun sekä ampumisen jälkeiseen tarumaan liittyvien kysymysten asiantuntijana. Lisäksi hän on suunnitellut kriittisten tapahtumien toimintaohjelmia ja kouluttanut vertaistukityöryhmiä (critical incident programs & peer support teams). Hän on myös kehittänyt sekä psykologista debriefing-menetelmää että EMDR-terapiamenetelmää käyttävän post-traumaseminaarikuntoutusmallin.

Tri Solomon on tehnyt tutkimuksia ampumisen jälkeisestä traumasta ja äärimmäisten riskitilanteiden psyykkisestä kuntoutuksesta. Hän on pitänyt seminaareja poliisihenkilöstölle USA:ssa, Australiassa, Kanadassa, Hollannissa ja Norjassa. Hän on tekemässä tutkimusta EMDR:n käytöstä vakavien traumaattisten tapahtumien hoidossa.

Roger M. Solomon on tukenut Traumaterapiakeskuksen kehittymistä EMDR-menetelmän psykoterapeuttiseen käyttöön ja auttajien auttamiseen liittyvällä asiantuntemuksellaan. Hän on kouluttanut Suomen EMDR-seminaareissa vuodesta 1995.