Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Vakautta vanhemmuuteen -ryhmä Helsingissä

Traumaterapiakeskus järjestää vanhemmuutta tukevan ryhmän omissa lapsuuden ihmissuhteissaan traumatisoituneille äideille ja isille. Lapsuuden kaltoinkohtelusta tai ruumiillisesta tai henkisestä laiminlyönnistä selviytyneiden vanhempien on usein vaikea arvostaa riittävästi itseään ja luottaa kykyihinsä vanhempana. Erilaiset vaikeat tunteet kuten suuttumus, suru, häpeä, pelko, epäluottamus, hämmennys tai yksinäisyys voivat mutkistaa ja kuormittaa arkea. Elämä lapsen kanssa voi laukaista kivuliaita tunteita ja muistumia omasta menneisyydestä.

Vakautta vanhemmuuteen -ryhmän tavoitteena on, että osallistujat saavat lisää keinoja tunnistaa ja ymmärtää vaikeuksiaan sekä tietoa siitä, kuinka niihin voi traumatietämyksen avulla vaikuttaa. Painopiste on nykyisten, arjessa näkyvien haasteiden kanssa työskentelyssä. Ryhmässä ei keskustella yksityiskohtaisesti lapsuudenaikaisista traumaattisista kokemuksista.

Linkki sisältöön ja lisätietoihin


Traumaperäisen dissosiaatiohäiriön vakautumisryhmä alkaa syyskuussa 2021


Syyskuussa 2021 käynnistyvää traumaperäisen dissosiaatiohäiriön vakautumisryhmää kootaaan parhaillaan. Ryhmään valitaan henkilöitä, joiden traumaperäisen oireilun taustalla on varhainen pitkäaikainen traumatisoituminen ja joilla on traumaperäinen dissosiaatiohäiriö. Ryhmä toteutuu Helsingissä.

Linkki sisältöön ja lisätietoihinVakautumisryhmä varhain vakavasti traumatisoituneille 2021 - 2022

Traumaterapiakeskus järjestää 12 viikoittaista ryhmätapaamista ja yhden seurantatapaamisen sisältävän Vakautumisryhmän omassa lapsuudessaan pitkäaikaisesti traumatisoituneille aikuisille. Ryhmä toteutetaan Helsingissä.

Linkki sisältöön ja lisätietoihin